Zorgboerderij Oliehoek fokt al 26 jaar Lakenvelder koeien. Het fokken van deze mooie rustige dieren is voor ons niet alleen een bron van inkomsten maar geeft ons ook erg veel plezier. Wij zijn erg trots op enkele bijzondere gebeurtenissen, zoals de geboorte van de enige Lakenvelder drieling in Nederland en de benoeming van een van onze stieren tot preferente fokstier in 2020.

Bijzonder aan onze boerderij is ook, dat onze dieren mede verzorgd worden door cliënten die een verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis hebben. Deze cliënten komen 5 dagen per week met veel plezier naar de zorgboerderij en krijgen activiteiten op eigen niveau aangeboden. Het werken met de vriendelijke Lakenvelder koeien is voor hen helend en stimuleren.

Wij hebben in 2020 besloten om Lakenvelder vlees van register koeien vanuit huis te gaan verkopen. Ons vlees is van goede kwaliteit en vind gretig aftrek in de omgeving. Wij kijken er dan ook naar uit om in de toekomst ook de stieren te laten ossen en eventueel in te zetten voor de verkoop van vlees.

 

Raaphorstlaan 20,
2245 BJ Wassenaar.
Tel: 06-26730004
Thuis: 070-5113854
Klik hier voor contact via e-mail
www.zorgboerderijoliehoek.nl

 

 

Zorgboerderij Oliehoek
Raaphorstlaan 20
2245 BJ Wassenaar Zuid Holland
Nederland